Nenosten sukuseura

DNA-tutkimus 
Sukuseura etsii DNA-testeihin sopivia sukulaisia, Nenosen miehiä. Jokaisesta kuudesta sukuhaarasta pitäisi löytää mieluiten kaksi henkilöä, jotka ovat keskenään mahdollisimman kaukaista sukua. Sukututkijamme tekee työtä parhaillaan. Voit myös itse olla aktiivinen sukuseuraan päin, jos haluat osallistua sukututkimusprojektiin. Minä osallistuisin, mutta tässä tutkitaan mieslinjaa, joten me naiset emme nyt kelpaa tähän tutkimukseen. Kun sukututkijamme on löytänyt mahdollisia ehdokkaita, otamme yhteyttä asianomaiseen ja kysymme, olisiko tämä kiinnostunut osallistumaan. Se on erittäin helppoa. Ari kertoo artikkelissansa siitä näillä sivuilla. 

 

 

Hyvä sukuseuran jäSEN!
Uusi toimittajamme Eeva Väisänen pyysi kauttani ilmoittamaan teille, että kaikenlaiset jutut ja kuvat ovat koko ajan  tervetulleita. sEURAAVAT ILMESTYVÄT SITTEN KEVÄÄN LEHDESSÄ.

Syksyn lehti, joka on tämän vuoden ensimmäinen on saapunut Suomessa asuville jäsenille tänään, muualla asuville varmaan tämän viikon aikana. Lähettäkää palautetta, kiitos!

Mielestäni uusi toimittajamme Eeva onnistui hienosti. Kiitokset Eevalle!

Jos olemme lähettäneet lehden  ilmoituksestanne huolimatta väärään osoitteeseen, annattehan anteeksi. Saan joskus ilmoituksia puhelimitse ollessani muualla kuin kotona ja joskus en muista tehdä korjausta. Jos olet halunnut erota ja me siitä huolimatta olemme lähettäneet lehden, ethän pahoita mieltäsi. Löytyisikö joku sukulainen, joka olisi kiinnostunut lukemaan lehtemme? 

RATTOISIA LUKUHETKIÄ!

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.