Nenosten sukuseura

Jäsenlehtemme Nenossuku 1/2020 

Tämä numero on poikkeuksellisesti vuoden 2020 ainoa lehti, koska sukukokous jouduttiin siirtämään ensi vuodelle. Ensi vuonna kokoonnumme kesäkuussa, mahdollisesti jo 11-13.6. ja kokoontumispaikkakunta on Hartola. Kokoussuunnitelmat ovat olleet puheenjohtajan harteilla, koska ei löytynyt halukkaita suunnittelutoimiin. Meillä on nyt valmiit suunnitelmat ensi vuodeksi. 

Lehti on saanut positiivista palautetta. Kiitämme siitä. Otamme edelleen mielellämme palautetta vastaan koskien lehteä tai muuta sukuseuran toimintaa. 

Ellet ole saanut jäsenlehteä, mutta tiedät maksaneesi jäsenmaksun, ilmoitathan siitä minulle. 

Jos haluat vain sähköisen lehden, ilmoitathan siitä minulle myös. Meillä on nyt 11 digilehden tilaajaa. 

Sihteerin terveiset 10.10.2020

Hyvää syksyn jatkoa, toivottaa sihteeri sienimetsästä ja karpalosuolta! Minusta on tullut oikea keräilijäkansalainen. Tunnen toteuttavani metsässä ikiaikaisia suomalaisia perinteitä. Muuten serkkuni Vuokko Pattijoelta on poiminut valtavan määrän mustikoita ja puolukoita. Onko niitä ihan 100 kiloa kumpiakin. Onnittelut ahkeralle poimijalle! Karpalosuolla jouduimme poimijakaverini kanssa tänään erikoiseen tilanteeseen. Rämmittyämme suolle, näimme parinkymmenen metrin päässä kaksi toisella kymmenellä olevaa poikaa. Toinen oli uponnut pehmeään lehmänläjää muistuttavaan ja samalta haisevaan mönjään eikä päässyt irti. Toinen ei uskaltanut mennä auttamaan peläten itsekin uppoavansa. Poika kaivoi ja kaivoi kuraa pois saappaan ympäriltä, mutta saapas ei irronnut. Rämmin heidän luokseen. Omatunto ei antanut periksi jättää häntä yksin irrottelemaan saapasta. Kaivoimme yhdessä ja vedimme ja kaivoimme ja vedimme. Lopulta saapas irtosi maiskahtaen, mutta sillä seurauksella, että minä lensin pehvalleni rapaan ja MINUN SAAPPAANI upposi ja juuttui! Ja eikun irrottamaan sitä. Saimme sen yhdessä irti. Onneksi oli niin lämmin, ettei märkä farkun takamus häirinnyt karpaloiden etsimistä. Huomenna taas marjaan. Seuraavana päivänä alkaa koulujen syysloma ja lähdemme kahden lapsenlapsen ja kolmen koiran ja yhden kissan kanssa maalle. Alkaa auto käydä pieneksi.

Hyvää syyslomaa ja hyvää syksyä!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.