Nenosten sukuseura

Hyvä lukija,

Hartolan kokous pidetään tulevana kesänä, MIKÄLI KORONA-TILANNE SEN SALLII. Hallitus päätti 14.2.2021 kokouksessa pitää sukukokouksen elokuussa 7-8.8.2021. Ellei korona salli meidän kokoontua yhteen, pidetään etävuosikokous joka tapauksessa. Siitä tiedotetaan tarkemmin kevään lehdessä, jonka on määrä ilmestyä toukokuussa.  

MUISTUTAN IHAN ETUSIVULLA MAKSAMATTOMISTA JÄSENMAKSUISTA. 
Hyvä sukuseuran jäsen,

Oletko muistanut maksaa jäsenmaksun? Koska syksyllä ei ilmestynyt lehteä, kevään 2020 lehden

yksi sivu oli omistettu jäsenmaksulaskuksi. Se taisi jäädä monelta huomaamatta?

Tällä hetkellä puuttuu vielä  38 maksua. Lasku EI KOSKE ainaisjäseniä eikä vapaajäseniä! 

Toivomme pikaista maksua. Ellet halua kuulua enää sukuseuraamme, otathan yhteyttä taloudenhoitajaan tai sihteeriin. Kiitos!

Teemme varmasti tulevaisuudessa myös näin, että jäsenmaksulaskua ei lähetetä erikseen postitse, vaan lasku on jollakain lailla lehdessä. 

Yritämme tehdä sen niin näkyväksi, että sen huomaa. Säästämme näin työssä ja rahassa. Painotalo postittaa lehdet suoraan jäsenille.

Iloisia uutisia on myös: Saimme viime vuonna myös uusia jäseniä! Olette lämpimästi tervetulleita sukuseuraan! Uudet jäsenet, jos olette kiinnostuneita olemaan aktiivisesti mukana, ottakaa välittömästi yhteys Eeva Väisäseen. Tarvitsemme sukukirjaprojektiin lisää.: Jos olet sukuhaarasta 3, 6 tai 7, niin erityisesti tervetuloa mukaan. Jos olet 2, 4, 5, voit myös tulla mukaan.