Nenosten sukuseura

 

Sihteeri Seija kirjoitti 9.5.2018

MUISTUTANPA TAAS:

Olethan varannut ensi kesän heinäkuun viikonlopun sukuseuralle 13-15.7.2018. 

Virallisesti sukukokous alkaa lauantaina, mutta on tullut perinteeksi aloittaa jo perjantaina.  Monet tulevat kauempaa  tai julkisilla kulkuneuvoilla ja siksi on helpompi tulla jo perjantai-iltapäivänä ja yöpyä hotellissa. 

Toivottavasti saamme taas kokoon golfinpelaajat. Sitä touhuavat Elsa Luukkonen ja Pertti Nenonen. Nenosten perinteinen golfturnaus on siinä tapauksessa perjantaina. Jos olet kiinnostunut, otapa yhteys Perttiin.

Viime syksyn hallituksen kokouksen yhteydessä tutustuimme sukukokouspaikkaan, Hotelli Savonsolmuun. Se on mukavan tuntuinen kotoinen paikka. Pieksämäki on myös mielenkiintoinen ja vireä  kaupunki. 

 www.pieksamaki.fi Lue enemmän netistä.

 

Elsan sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Pertin sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Ellet kuulu sukuseuraan, voit mainiosti osallistua sukukokoukseen. Sinun tarvitsee vain lähettää esim sähköpostiviesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

tai soittaa puheenjohtajalle, Esko Olavi Nenoselle 044 067 4225.  Olet sydämellisesti tervetullut. Postitan perjantaina uusinta lehtiämme Pieksämäellä asuville Nenosille, jotka eivät saa meidän jäsenlehteämme.