Nenosten sukuseura

Sihteerin terveiset 23.4.2018
Keväisen aurinkoisena mutta tuulisena päivänä ahkeroin taloudenhoitajan kanssa lehtiin etiketit.  Puuttuu enää postimerkit. Huomisen päivän aikana lähtee noin 520 lehteä taas. Toivottavasti siitä on iloa jäsenille. Toivomme myös, että syksyn numeroon saamme teiltä lukijoilta enemmän juttuja ja kuvia. Lehtihän on meidän kaikkien yhteinen, ei ainoastaan sukuseuran hallituksen. Nyt kynät suihkimaan ja kuvia otetaan varmasti paljon perheissä ja suvuissa. 
Lehden sisällä on ilmoittautumislomake Pieksämäen sukukokoukseen. Lomakkeen voi täyttää käsin ja lähettää postissa 1,40 euron merkillä varustettuna. Voit myös palauttaa sen sähköpostitse puheenjohtajalle Esko O Nenoselle tai soittaa pirauttaa. Tietysti varminta on, jos Esko saa tiedot mustaa valkoisella. 
Hyvä sukuseuran jäsen ja sukuseurastamme kiinnostunut lukija,
Toimittajamme Eeva Väisänen ilmoittaa, että kaikenlaiset jutut ja kuvat Nenossuku-lehteä varten ovat koko ajan tervetulleita. Lehdessä on kutsu sukukokoukseen Pieksämäelle ja ilmoittautumisohjeet ja -lomake. Sukukokous pidetään 13-15.7. Savonsolmussa. 

Lehden postittamisesta

Jos olemme lähetämme itsepäisesti lehteä ilmoituksestanne huolimatta väärään osoitteeseen, annattehan anteeksi. Saan joskus ilmoituksia puhelimitse ollessani muualla kuin kotona ja joskus en muista tehdä korjausta. Jos olet halunnut erota ja me siitä huolimatta olemme lähettäneet lehden, ethän pahoita mieltäsi. Löytyisikö joku sukulainen, joka olisi kiinnostunut lukemaan lehtemme?  

Lähettäkää juttunne ao sähköpostiin:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.