Nenosten sukuseura

Uusi hallitus 23.7.2018
Sukukokouksen vuosikokous valitsi uuden hallituksen 14.7.2018 Pieksämäellä. Valitettavasti meillä ei ole uuden hallituksen kuvaa, mutta vain yksi vaihtui tällä kertaa. Suonenjoen Ismo Karin tilalla on nyt Aimo Nenonen Kiteeltä. 
Puheenjohtajaksi valittiin Mikko Nenonen kuvassa takana vasemmalla. Esko O Nenonen ja Matti Nenonen valittiin uudelleen hallitukseen. Eturivissä vasemmalla Ismo Kari Nenonen halusi itse jäädä pois monien aikaa vievien muiden harrastustensa takia. Tarja, Seija ja Pirjo valittiin myös uudelleen. Karin tilalle valittiin siis Aimo Nenonen.

 

 

EDELLINEN HALLITUS KUVASSA

NENOSTEN SUKUSEURA RY:N HALLITUS vuonna 2016.  Kuvan otti Lauri Nenonen Mikkelissä 19.6.2016

Kuvassa takarivissä: Mikko Nenonen, Esko O. Nenonen, Matti Nenonen ja

eturivissä Kari Nenonen, Tarja Nenonen, Seija Raatikainen ja Pirjo Koppinen. 

 

Mikkelin vuosikokouksessa 18.6.2016 valittiin uusi hallitus.

Uusia  jäseniä ovat Matti Nenonen Helsingistä ja Pirjo Koppinen Jyväskylästä.

Matti Nenosen yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Pirjo Koppisen yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Muiden hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät sivulta: yhteystiedot. 

Vanhat jäsenet ovat Mikko Nenonen Hartolasta, varapuheenjohtaja, Esko O. Nenonen Siilinjärveltä, puheenjohtaja, Kari Nenonen Suonenjoelta, Tarja Nenonen Vantaalta, taloudenhoitaja ja Seija Raatikainen Espoosta, sihteeri.

Kuva hallituksesta on myös sukuseuran Facebook-sivulla. Valokuvaaja Matti Nenonen, nyt sukuseuran uusi hallituksen jäsen on laittanut koosteen sukukokouskuvia ja siellä viimeisenä on kuva hallituksen jäsenistä. Kuvan on ottanut Matin poika Lauri Nenonen.

 

 

 

 

 

 

 

Kategoria: