Nenosten sukuseura

Hallituksen jäsenet vasemmalta lukien: Pirjo Koppinen Jyväskylästä, Tarja Nenonen Vantaalta, Aimo Nenonen Kiteeltä, Seija Raatikainen Espoosta, Mikko Nenonen Hartolasta ja Matti Nenonen Lohjalta. Kuvasta puuttuu Esko O Nenonen. Toimittajamme Eeva Väisänen ei ole hallituksen jäsen, mutta hän on ollut ahkerasti mukana kokouksissamme. Tällä kertaa Eevalla oli este. 
Uusi hallitus valittiin 23.7.2018 Pieksämäellä.

Sukukokouksen vuosikokous valitsi uuden hallituksen 14.7.2018 Pieksämäellä. Puheenjohtajaksi valittiin Mikko Nenonen ja varapuheenjohtajaksi Matti Nenonen. Seija jatkaa sihteerinä ja Tarja taloudenhoitajana. Pirjo hoitaa sukurekisterin päivitykset. Esko on Nenos-yrittäjien yhteyshenkilö.  

Hallituksen kokoukset on hoidettu skype-yhteydellä paitsi ensimmäinen eli tilinpäätöskokous 8.3.2020, joka ehti juuri olla ennen korona-viruksen tuloa Suomeen. Toinen kokous pidettiin skypen välityksellä 24.5., kolmas syyskuun lopussa ja neljäs 13.12. Seuraavan kerran kokoustamme jälleen skypen välityksellä 14.1. klo 17-19. 

Hyvää talven jatkoa ja terveyttä

Seija-sihteeri

 

 Alakuvassa vanha hallitus Mikkelissä 2016. 

 

EDELLINEN HALLITUS KUVASSA

NENOSTEN SUKUSEURA RY:N HALLITUS vuonna 2016.  Kuvan otti Lauri Nenonen Mikkelissä 19.6.2016

Kuvassa takarivissä: Mikko Nenonen, Esko O. Nenonen, Matti Nenonen ja

eturivissä Ismo Kari Nenonen, Tarja Nenonen, Seija Raatikainen ja Pirjo Koppinen. 

 

Mikkelin vuosikokouksessa 18.6.2016 valittiin uusi hallitus.

Uusia  jäseniä ovat Matti Nenonen Helsingistä ja Pirjo Koppinen Jyväskylästä.

Matti Nenosen yhteystiedot: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ja Pirjo Koppisen yhteystiedot: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Muiden hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät sivulta: yhteystiedot. 

Vanhat jäsenet ovat Mikko Nenonen Hartolasta, varapuheenjohtaja, Esko O. Nenonen Siilinjärveltä, puheenjohtaja, Kari Nenonen Suonenjoelta, Tarja Nenonen Vantaalta, taloudenhoitaja ja Seija Raatikainen Espoosta, sihteeri.

Kuva hallituksesta on myös sukuseuran Facebook-sivulla. Valokuvaaja Matti Nenonen, nyt sukuseuran uusi hallituksen jäsen on laittanut koosteen sukukokouskuvia ja siellä viimeisenä on kuva hallituksen jäsenistä. Kuvan on ottanut Matin poika Lauri Nenonen. Kuva on todella onnistunut. Ihankuin olisimme etukäteen päättäneet, että pukeudumme yhteensopiviin vaatteisiin :-) Näkee, että kameran takana on ollut ammattilainen.

 

 

 

 

 

 

 

Kategori: