Nenosten sukuseura

 

Hyvä sukuseuran jäsen,

Olemme kustannusten alentamiseksi ottaneet käyttöön uuden jäsenmaksutavan: joka toinen vuosi lehden yksi sivu on yhtä kuin jäsenlasku. Mukana on tarkat ohjeet, miten jäsenmaksu maksetaan. 

Kokeilimme uutta käytäntöä keväällä 2020. Jäsenmaksulasku oli lehdessä 1/2022. 1/3 maksavista jäsenistä toimi heti. Muita taloudenhoitaja ja sihteeri ovat ystävällisesti muistuttaneet sähköpostitse tai puhelinviesteillä. Jäsenmaksuja tuli tipotellen vuoden 2022 loppuun asti, mutta kaikki eivät ole vieläkään maksaneet. Kohta on vuoden 2023 loppu.

Jos haluat erota sukuseurasta, ilmoitathan sen kirjoittamalla emailin tai puhelinviestin. Kiitos! 

Painotalo postittaa lehdet suoraan jäsenille. Lehden vastaanottajan tiedot tulevat lehteen jo siis painovaiheessa. On erittäin tärkeää, että meillä on ajankohtaiset osoitetiedot, koska lehdet eivät palaudu, vaikka vastaanottajaa ei löydy. Ilmoitathan uuden osoitteesi. Ellet saa lehteä, vaikka tiedät olevasi jäsen, ilmoitathan siitä Seijalle. Postitan lehden sinulle.

Kiteen-Tohmajärven vuosikokous päätti 2023, että jäsenmaksu on edelleen 20 euroa/henkilö/vuosi. Koska laskutus on kustannusten ja työmäärän säästämiseksi joka toinen vuosi, jäsenlaskun summa on 40 euroa.