Nenosten sukuseura

Hyvä lukija,

Hartolan kokous pidetään tulevana kesänä, MIKÄLI KORONA-TILANNE SEN SALLII. Hallitus päätti 14.2.2021 kokouksessa pitää sukukokouksen elokuussa 7-8.8.2021. Ellei korona salli meidän kokoontua yhteen, pidetään etävuosikokous joka tapauksessa. Siitä tiedotetaan tarkemmin kevään lehdessä, jonka on määrä ilmestyä toukokuussa.  

MUISTUTAN IHAN ETUSIVULLA MAKSAMATTOMISTA JÄSENMAKSUISTA. 
Hyvä sukuseuran jäsen,

Oletko muistanut maksaa jäsenmaksun? Koska syksyllä ei ilmestynyt lehteä, kevään 2020 lehden

yksi sivu oli omistettu jäsenmaksulaskuksi. Se taisi jäädä monelta huomaamatta?

Tällä hetkellä puuttuu vielä  38 maksua. Lasku EI KOSKE ainaisjäseniä eikä vapaajäseniä! 

Toivomme pikaista maksua. Ellet halua kuulua enää sukuseuraamme, otathan yhteyttä taloudenhoitajaan tai sihteeriin. Kiitos!

Teemme varmasti tulevaisuudessa myös näin, että jäsenmaksulaskua ei lähetetä erikseen postitse, vaan lasku on jollakain lailla lehdessä. 

Yritämme tehdä sen niin näkyväksi, että sen huomaa. Säästämme näin työssä ja rahassa. Painotalo postittaa lehdet suoraan jäsenille.

Iloisia uutisia on myös: Saimme viime vuonna myös uusia jäseniä! Olette lämpimästi tervetulleita sukuseuraan! Uudet jäsenet, jos olette kiinnostuneita olemaan aktiivisesti mukana, ottakaa välittömästi yhteys Eeva Väisäseen. Tarvitsemme sukukirjaprojektiin lisää.: Jos olet sukuhaarasta 3, 6 tai 7, niin erityisesti tervetuloa mukaan. Jos olet 2, 4, 5, voit myös tulla mukaan. 

 

  

Tervetuloa Nenosten sukuseuran kotisivuille. Näiltä sivuilta löydät tietoa sukuseurastamme sen perustamisesta vuodesta 1992 lähtien.

KUVASSA LIIKKUVA TIETO SUKUKOKOUKSESTA 2020 ON MUUTTUNUT koronavirustilanteen takia.  Kesäkuun 2021 sukukokous on peruttu. 

SUKUKOKOUS PIDETÄÄN elokuussa 2021 HARTOLASSA, mikäli koronatilanne sen sallii. Ellei salli, meidän on edelleen siirrettävä sukulaisten tapaamista kesään 2022.

Elokuussa 2021 pidämme skypen välityksellä vuosikokouksen. Tiedotamme siitä lähemmin toukokuussa ilmestyvässä Nenossuku-lehdessä.

 

ILMOITA SUKULEHDESSÄ! Nenossuku-lehden  kautta saat näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi sukulaisten piirissä. 

Koko sivun ilmoitus maksaa 200 €              

Puoli sivua 100 €

1/4 sivu   50 €

1/8 sivu 30 €

 

Sukuseuraan voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta kuuluu sukuun tai on liittynyt sukuun avioliiton kautta tai joka on muuten sukuseuratoiminnasta kiinnostunut (muutos, josta sukuseuran vuosikokous päätti yksimielisesti Ilmajoella 17.7.2010).

Jos olet epävarma sukuun kuulumisestasi, ota yhteys meihin. Voit kirjoittaa sähköpostiviestin tai kirjeen/kortin/puhelinviestin. 

 

Jos haluat liittyä sukuseuran jäseneksi, ota yhteys sihteeriin:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nettisivujen kohta liity sukuseuraan, jäsentietolomake ja perhetietolomake eivät valitettavasti toimi ja niiden seuraaminen on sitäpaitsi sihteerille vaikeaa ellei suorastaan mahdotonta, joten ota suoraan yhteys sihteeriin tai johonkuhun muuhun hallituksenjäseneen. 

Sukuseuran jäsenmaksu on 20 €/vuosi /henkilö. Säästääksemme kustannuksia laskutamme vain joka toinen vuosi ja silloin 40 €. Tähän asti olemme lähettäneet laskut parillisen vuoden lehden syysnumeron kanssa kirjekuoressa, mutta jatkossa joka toinen vuosi Nenossuku-lehden yksi sivuista toimii jäsenmaksulaskuna. Kokeilimme sitä kevään 2020 numerossa. Aika monelta se oli jäänyt huomioimatta tai se oli unohtunut. Epätavallisen paljon maksuja ja tulematta ja taloudenhoitaja on ahertanut saadakseen jäsenmaksut kokoon. Vuoden alussa hän lähetti vielä 52 jäsenmaksulaskua. Toivomme, että haluatte pysyä sukuseuran jäseninä ja maksatte jäsenmaksun. Kiitos!

Toiminta on ollut koronan takia vähäisempää kuin aiemmin. Hallitus on kokoontunut vain skype-yhteyden välityksellä. Sillä tavalla on tietenkin säästynyt rahaa ja aikaa. Oikeastaan skype-kokoukset ovat sujuneet hienosti. Puheenjohtaja Mikko hallitsee nämä uudet digivälineet. 

 

Sukuseuran tilitiedot:

Pohjois-Savon OP

IBAN: FI88 5600 0540 1396 42

BIC: OKOYFIHH


_________________________________________________________________________________

Jäsenlehtemme Nenossuku 1/2020 

oli poikkeuksellisesti vuoden 2020 ainoa lehti, koska sukukokous jouduttiin siirtämään ensi vuodelle. MIKÄLI KORONATILANNE SALLII, kokoonnumme kesäkuussa 11-13.6. ja Hartolassa. Kokoussuunnitelmat ovat olleet puheenjohtajan harteilla, koska ei löytynyt halukkaita suunnittelutoimiin. 

Otamme mielellämme palautetta vastaan koskien lehteä tai muuta sukuseuran toimintaa. 

Ellet ole saanut jäsenlehteä, mutta tiedät maksaneesi jäsenmaksun, ilmoitathan siitä sihteerille. 

Jos haluat vain sähköisen lehden, ilmoitathan siitä myös sihteerille. Meillä on nyt 11 digilehden tilaajaa. 

Kevään 2021 lehti on suunnitteilla. Ilmoitamme tarkemmin sen ilmestymisestä. 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Puh. 044 276 7360