Nenosten sukuseura

Hyvä sukuseuran jäsen,

Oletko muistanut maksaa jäsenmaksun? Koska syksyllä ei ilmesty lehteä, kevään 2020 lehden

yksi sivu oli omistettu jäsenmaksulaskuksi. 

Taloudenhoitaja ilmoitti, että vielä puuttuu maksuja. Maksathan ystävällisesti mahdollisimman pian. Kiitos!

Iloisia uutisia on myös: Olemme saaneet uusia jäseniä! Tervetuloa sukuseuraan! 

 

 

 

 

 

Tervetuloa Nenosten sukuseuran kotisivuille. Näiltä sivuilta löydät tietoa sukuseurastamme sen perustamisesta vuodesta 1992 lähtien.

KUVASSA LIIKKUVA TIETO SUKUKOKOUKSESTA 2020 ON MUUTTUNUT koronavirustilanteen takia. 

Vuoden 2020 sukukokous ON PERUTTU JA SEURAAVA SUKUKOKOUS PIDETÄÄN KESÄKUUSSA 2021 HARTOLASSA. 

Nenosten sukuseura ry:n hallitus päätti yksimielisesti sähköpostikokouksessaan 29.3.2020, ettei vuoden 2020 Hartolan sukukokousta pidetä. Kokous pidetään kesäkuussa 2021 Hartolassa. 

  

ILMOITA SUKULEHDESSÄ! Nenossuku-lehden  kautta saat näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi sukulaisten piirissä. Alla hinnat.

Koko sivun ilmoitus maksaa 200 €              

Puoli sivua 100 €

1/4 sivu   50 €

1/8 sivu 30 €

 

Sukuseuraan voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta kuuluu sukuun tai on liittynyt sukuun avioliiton kautta tai joka on muuten sukuseuratoiminnasta kiinnostunut (muutos, josta sukuseuran vuosikokous päätti yksimielisesti Ilmajoella 17.7.2010).

Jos olet epävarma sukuun kuulumisestasi, ota yhteys meihin. Voit kirjoittaa sähköpostiviestin tai kirjeen/kortin/puhelinviestin. 

 

Jos haluat liittyä sukuseuran jäseneksi, ota yhteys sihteeriin:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nettisivujen kohta liity sukuseuraan, jäsentietolomake ja perhetietolomake eivät valitettavasti toimi ja niiden seuraaminen on sitäpaitsi sihteerille vaikeaa ellei suorastaan mahdotonta, joten ota suoraan yhteys sihteeriin tai johonkuhun muuhun hallituksenjäseneen. 

Sukuseuran jäsenmaksu on 20 €/vuosi /henkilö. Säästääksemme kustannuksia laskutamme vain joka toinen vuosi ja silloin 40 €. Tähän asti olemme lähettäneet laskut parillisen vuoden lehden syysnumeron kanssa kirjekuoressa. 

 

Sukuseuran tilitiedot:

Pohjois-Savon OP

IBAN: FI88 5600 0540 1396 42

BIC: OKOYFIHH


_________________________________________________________________________________

Jäsenlehtemme Nenossuku 1/2020 

Tämä numero on poikkeuksellisesti vuoden 2020 ainoa lehti, koska sukukokous jouduttiin siirtämään ensi vuodelle. Ensi vuonna kokoonnumme kesäkuussa, mahdollisesti jo 11-13.6. ja kokoontumispaikkakunta on Hartola. Kokoussuunnitelmat ovat olleet puheenjohtajan harteilla, koska ei löytynyt halukkaita suunnittelutoimiin. Meillä on nyt valmiit suunnitelmat ensi vuodeksi. 

Lehti on saanut positiivista palautetta. Kiitämme siitä. Otamme edelleen mielellämme palautetta vastaan koskien lehteä tai muuta sukuseuran toimintaa. 

Ellet ole saanut jäsenlehteä, mutta tiedät maksaneesi jäsenmaksun, ilmoitathan siitä minulle. 

Jos haluat vain sähköisen lehden, ilmoitathan siitä minulle myös. Meillä on nyt 11 digilehden tilaajaa. 

Sihteerin terveiset 10.10.2020

Hyvää syksyn jatkoa, toivottaa sihteeri sienimetsästä ja karpalosuolta! Minusta on tullut oikea keräilijäkansalainen. Tunnen toteuttavani metsässä ikiaikaisia suomalaisia perinteitä. Muuten serkkuni Vuokko Pattijoelta on poiminut valtavan määrän mustikoita ja puolukoita. Onko niitä ihan 100 kiloa kumpiakin. Onnittelut ahkeralle poimijalle! Karpalosuolla jouduimme poimijakaverini kanssa tänään erikoiseen tilanteeseen. Rämmittyämme suolle, näimme parinkymmenen metrin päässä kaksi toisella kymmenellä olevaa poikaa. Toinen oli uponnut pehmeään lehmänläjää muistuttavaan ja samalta haisevaan mönjään eikä päässyt irti. Toinen ei uskaltanut mennä auttamaan peläten itsekin uppoavansa. Poika kaivoi ja kaivoi kuraa pois saappaan ympäriltä, mutta saapas ei irronnut. Rämmin heidän luokseen. Omatunto ei antanut periksi jättää häntä yksin irrottelemaan saapasta. Kaivoimme yhdessä ja vedimme ja kaivoimme ja vedimme. Lopulta saapas irtosi maiskahtaen, mutta sillä seurauksella, että minä lensin pehvalleni rapaan ja MINUN SAAPPAANI upposi ja juuttui! Ja eikun irrottamaan sitä. Saimme sen yhdessä irti. Onneksi oli niin lämmin, ettei märkä farkun takamus häirinnyt karpaloiden etsimistä. Huomenna taas marjaan. Seuraavana päivänä alkaa koulujen syysloma ja lähdemme kahden lapsenlapsen ja kolmen koiran ja yhden kissan kanssa maalle. Alkaa auto käydä pieneksi.

Hyvää syyslomaa ja hyvää syksyä!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.