Nenosten sukuseura

 

Hyvä sukuseuran jäsen,

Olemme kustannusten alentamiseksi ottaneet käyttöön uuden jäsenmaksutavan. Joka toinen vuosi lehdessä on yksi sivu tehty jäsenlaskuksi. Mukana on tarkat ohjeet, miten jäsenmaksu maksetaan. 

Kokeilimme uutta käytäntöä keväällä 2020. Kevään 2020 lehden yksi sivu oli omistettu jäsenmaksulaskuksi. Seuraavan kerran jäsenmaksulasku on lehdessä 1/2022. Olkaa silloin tarkkana! :-)  Hartolan vuosikokouksessa päätettiin, että jäsenmaksu pidetään entisellään ts. 20 euroa/vuodessa. Koska laskutus on joka toinen vuosi, laskulla tulee maksettavaksi summaksi 40 euroa. 

Yritämme tehdä laskusta niin selkeän ja näkyvän, ettei se jää huomaamatta. Painotalo postittaa lehdet suoraan jäsenille. Lehden vastaanottajan tiedot tulevat lehteen painovaiheessa. On erittäin tärkeää, että meillä on ajankohtaiset osoitetiedot. 

 

 

ILMOITA SUKULEHDESSÄ! Nenossuku-lehden  kautta saat näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi sukulaisten piirissä. 

Koko sivun ilmoitus maksaa 200 €              

Puoli sivua 100 €

1/4 sivu   50 €

1/8 sivu 30 €

 

Jäsenlehtemme Nenossuku  

jutut lehteen maaliskuun loppuun mennessä!

SEURAAVA LEHTI TOUKOKUUSSA 2022. Jos haluat kirjoittaa lehteen, ota yhteys Eeva Väisäseen. Jutut ja kuvat kevään lehteen  on hyvä olla toimittaja Eeva Väisäsellä HUOM!! maaliskuun loppuun mennessä. Jotta lehti ei olisi vain samojen ihmisten näköinen, otamme kiitollisina vastaan juttuja ja kuvia sinusta, perheestäsi, suvustasi, perhetapahtumisista, matkoista, harrastuksista. Aihe on vapaa ja tyyli on vapaa. Ellet halua itse kirjoittaa, voit myös pyytää Eevaa avuksi.  

Otamme myös mielellämme palautetta vastaan koskien lehteä tai muuta sukuseuran toimintaa. Otamme myös joukkoomme uusia toimijoita. 

Ellet ole saanut jäsenlehteä, mutta tiedät maksaneesi jäsenmaksun, ilmoitathan siitä sihteerille. 

Jos haluat vain sähköisen lehden, ilmoitathan siitä myös sihteerille. Meillä on nyt 12 digilehden tilaajaa. 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Puh. 044 276 7360:  Jos haluat soittaa minulle, lähetäthän ensin puhelinviestin, jotta tiedän vastata. 

 

Sukuseuraan voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta kuuluu sukuun tai on liittynyt sukuun avioliiton kautta tai joka on muuten sukuseuratoiminnasta kiinnostunut (muutos, josta sukuseuran vuosikokous päätti yksimielisesti Ilmajoella 17.7.2010).

Jos olet epävarma sukuun kuulumisestasi, ota yhteys meihin. Voit kirjoittaa sähköpostiviestin tai kirjeen/kortin/puhelinviestin. 

Jos haluat liittyä sukuseuran jäseneksi, ota yhteys sihteeriin:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jäsen- ja perhetietolomake eivät valitettavasti toimi ja niiden seuraaminen on sitäpaitsi sihteerille vaikeaa ellei suorastaan mahdotonta, joten ota suoraan yhteys sihteeriin tai johonkuhun muuhun hallituksen jäseneen. 

Sukuseuran jäsenmaksu on 20 €/vuosi /henkilö. Säästääksemme kustannuksia laskutamme vain joka toinen vuosi ja silloin 40 €. Tähän asti olemme lähettäneet laskut parillisen vuoden lehden syysnumeron kanssa kirjekuoressa, mutta jatkossa joka toinen vuosi Nenossuku-lehden yksi sivuista toimii jäsenmaksulaskuna. Kokeilimme sitä kevään 2020 numerossa. Aika monelta se oli jäänyt huomioimatta tai se oli unohtunut. Epätavallisen paljon maksuja ja tulematta ja taloudenhoitaja on ahertanut saadakseen jäsenmaksut kokoon. Vuoden alussa hän lähetti vielä 52 jäsenmaksulaskua. Toivomme, että haluatte pysyä sukuseuran jäseninä ja maksatte jäsenmaksun. Kiitos!

Toiminta on ollut koronan takia vähäisempää kuin aiemmin. Hallitus on kokoontunut vain skype-yhteyden välityksellä. Sillä tavalla on tietenkin säästynyt rahaa ja aikaa.  Skype-kokouksemme ovat sujuneet hienosti. Puheenjohtaja Mikko hallitsee nämä uudet digivälineet. 

Sukuseuran tilitiedot:

Pohjois-Savon OP

IBAN: FI88 5600 0540 1396 42

BIC: OKOYFIHH


_________________________________________________________________________________