Nenosten sukuseura

Hyvä lukija,

Hartolan kokous pidetään tulevana kesänä, MIKÄLI KORONA-TILANNE SEN SALLII. Asiaan palataan mahdollisimman pian.

 

MUISTUTAN IHAN ETUSIVULLA MAKSAMATTOMISTA JÄSENMAKSUSTA.

Hyvä sukuseuran jäsen,

Oletko muistanut maksaa jäsenmaksun? Koska syksyllä ei ilmestynyt lehteä, kevään 2020 lehden

yksi sivu oli omistettu jäsenmaksulaskuksi. Se taisi jäädä monelta huomaamatta?

Taloudenhoitaja ilmoitti, että vielä puuttuu maksuja. 

Taloudenhoitaja Tarja on nyt lähettänyt 52:lle jäsenmaksulomakkeen. Toivomme pikaista maksua. Ellet halua kuulua enää sukuseuraamme, otathan yhteyttä taloudenhoitajaan tai sihteeriin. Kiitos!

Iloisia uutisia on myös: Saimme viime vuonna myös uusia jäseniä! Olette lämpimästi tervetuloa sukuseuraan! Sihteeri lähettää viimeisimpiä numeroita sukulehdestä liittymislahjaksi. 

 Tämä on jäsenlaskulomake, jonka mukaan jäsenmaksu piti maksaa viime vuonna. Säästimme tällä tavalla postimaksuissa.

 Haluaisimme tehdä näin jatkossakin. Lehti painetaan ja jäsenen nimi ja osoite tulee siinä samalla painetuksi, joten se säästää työtä ja rahaa. 

 Kunhan tästä tulee rutiiniasia, niin eiköhän se toimi. 

 

 

 

Tervetuloa Nenosten sukuseuran kotisivuille. Näiltä sivuilta löydät tietoa sukuseurastamme sen perustamisesta vuodesta 1992 lähtien.

KUVASSA LIIKKUVA TIETO SUKUKOKOUKSESTA 2020 ON MUUTTUNUT koronavirustilanteen takia. 

Vuoden 2020 sukukokous ON PERUTTU JA SEURAAVA SUKUKOKOUS PIDETÄÄN KESÄKUUSSA 2021 HARTOLASSA, mikäli koronatilanne sen sallii. 

Nenosten sukuseura ry:n hallitus päätti yksimielisesti sähköpostikokouksessaan 29.3.2020, ettei vuoden 2020 Hartolan sukukokousta pidetä. 

  

ILMOITA SUKULEHDESSÄ! Nenossuku-lehden  kautta saat näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi sukulaisten piirissä. 

Koko sivun ilmoitus maksaa 200 €              

Puoli sivua 100 €

1/4 sivu   50 €

1/8 sivu 30 €

 

Sukuseuraan voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta kuuluu sukuun tai on liittynyt sukuun avioliiton kautta tai joka on muuten sukuseuratoiminnasta kiinnostunut (muutos, josta sukuseuran vuosikokous päätti yksimielisesti Ilmajoella 17.7.2010).

Jos olet epävarma sukuun kuulumisestasi, ota yhteys meihin. Voit kirjoittaa sähköpostiviestin tai kirjeen/kortin/puhelinviestin. 

 

Jos haluat liittyä sukuseuran jäseneksi, ota yhteys sihteeriin:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Nettisivujen kohta liity sukuseuraan, jäsentietolomake ja perhetietolomake eivät valitettavasti toimi ja niiden seuraaminen on sitäpaitsi sihteerille vaikeaa ellei suorastaan mahdotonta, joten ota suoraan yhteys sihteeriin tai johonkuhun muuhun hallituksenjäseneen. 

Sukuseuran jäsenmaksu on 20 €/vuosi /henkilö. Säästääksemme kustannuksia laskutamme vain joka toinen vuosi ja silloin 40 €. Tähän asti olemme lähettäneet laskut parillisen vuoden lehden syysnumeron kanssa kirjekuoressa, mutta jatkossa joka toinen vuosi Nenossuku-lehden yksi sivuista toimii jäsenmaksulaskuna. Kokeilimme sitä kevään 2020 numerossa. Aika monelta se oli jäänyt huomioimatta tai se oli unohtunut. Epätavallisen paljon maksuja ja tulematta ja taloudenhoitaja on ahertanut saadakseen jäsenmaksut kokoon. Vuoden alussa hän lähetti vielä 52 jäsenmaksulaskua. Toivomme, että haluatte pysyä sukuseuran jäseninä ja maksatte jäsenmaksun. Kiitos!

Toiminta on ollut koronan takia vähäisempää kuin aiemmin. Hallitus on kokoontunut vain skype-yhteyden välityksellä. Sillä tavalla on tietenkin säästynyt rahaa ja aikaa. Oikeastaan skype-kokoukset ovat sujuneet hienosti. Puheenjohtaja Mikko hallitsee nämä uudet digivälineet. 

 

Sukuseuran tilitiedot:

Pohjois-Savon OP

IBAN: FI88 5600 0540 1396 42

BIC: OKOYFIHH


_________________________________________________________________________________

Hallituksen jäsenet vasemmalta lukien: Pirjo Koppinen Jyväskylästä, Tarja Nenonen Vantaalta, Aimo Nenonen Kiteeltä, Seija Raatikainen Espoosta, Mikko Nenonen Hartolasta ja Matti Nenonen Lohjalta. Kuvasta puuttuu Esko O Nenonen. Toimittajamme Eeva Väisänen ei ole hallituksen jäsen, mutta hän on ollut ahkerasti mukana kokouksissamme. Tällä kertaa Eevalla oli este. 
Uusi hallitus valittiin 23.7.2018 Pieksämäellä.

Sukukokouksen vuosikokous valitsi uuden hallituksen 14.7.2018 Pieksämäellä. Puheenjohtajaksi valittiin Mikko Nenonen ja varapuheenjohtajaksi Matti Nenonen. Seija jatkaa sihteerinä ja Tarja taloudenhoitajana. Pirjo hoitaa sukurekisterin päivitykset. Esko on Nenos-yrittäjien yhteyshenkilö.  

Hallituksen kokoukset on hoidettu skype-yhteydellä paitsi ensimmäinen eli tilinpäätöskokous 8.3.2020, joka ehti juuri olla ennen korona-viruksen tuloa Suomeen. Toinen kokous pidettiin skypen välityksellä 24.5., kolmas syyskuun lopussa ja neljäs 13.12. Seuraavan kerran kokoustamme jälleen skypen välityksellä 14.1. klo 17-19. 

Hyvää talven jatkoa ja terveyttä

Seija-sihteeri

 

 Alakuvassa vanha hallitus Mikkelissä 2016. 

 

EDELLINEN HALLITUS KUVASSA

NENOSTEN SUKUSEURA RY:N HALLITUS vuonna 2016.  Kuvan otti Lauri Nenonen Mikkelissä 19.6.2016

Kuvassa takarivissä: Mikko Nenonen, Esko O. Nenonen, Matti Nenonen ja

eturivissä Ismo Kari Nenonen, Tarja Nenonen, Seija Raatikainen ja Pirjo Koppinen. 

 

Mikkelin vuosikokouksessa 18.6.2016 valittiin uusi hallitus.

Uusia  jäseniä ovat Matti Nenonen Helsingistä ja Pirjo Koppinen Jyväskylästä.

Matti Nenosen yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Pirjo Koppisen yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Muiden hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät sivulta: yhteystiedot. 

Vanhat jäsenet ovat Mikko Nenonen Hartolasta, varapuheenjohtaja, Esko O. Nenonen Siilinjärveltä, puheenjohtaja, Kari Nenonen Suonenjoelta, Tarja Nenonen Vantaalta, taloudenhoitaja ja Seija Raatikainen Espoosta, sihteeri.

Kuva hallituksesta on myös sukuseuran Facebook-sivulla. Valokuvaaja Matti Nenonen, nyt sukuseuran uusi hallituksen jäsen on laittanut koosteen sukukokouskuvia ja siellä viimeisenä on kuva hallituksen jäsenistä. Kuvan on ottanut Matin poika Lauri Nenonen. Kuva on todella onnistunut. Ihankuin olisimme etukäteen päättäneet, että pukeudumme yhteensopiviin vaatteisiin :-) Näkee, että kameran takana on ollut ammattilainen.