Nenosten sukuseura

TERVETULOA NENOSTEN SUKUSEURA KOTISIVUILLE
Täältä löydät tietoja sukuseuran perustamisesta, eri sukuhaaroista, sukuseuran hallituksen jäsenistä ja sukukokouksista, joita on pidetty eri puolilla Suomea perustamisvuodesta 1992 lähtien. Sukuseuralla oli tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuosi, mutta sitä juhlitaan varmasti ensi kesänä Kiteen ja Tohmajärven sukukokouksessa eli paikassa, josta koko sukuseuraidea sai alkunsa. 
Hallitus on päättänyt, että ensisijainen viestintäkanava on Facebook Nenoset sukuseura - ryhmä 
Näillä kotisivuilla on perustietoa sukuseurasta ja Facebookissa on ajankohtaista päivänpolttavaa asiaa. 
 

Ystävällinen vetoomus: Muistitko maksaa jäsenmaksun? Jäsenlehdessä yksi sivu on jäsenmaksulasku. Säästämme paperi-, kirjekuori- ja postituskustannuksissa, kun emme lähetä enää erillistä laskua. Tämä teettää toki lisätöitä taloudenhoitajalle varsinkin, jos jäsenet eivät maksa ajoissa ja Tarjan täytyy lähettää sähköposteja tai puhelinviestejä.

Joten yrittäkäämme parantaa tapojamme! Kannattaa maksaa heti lehden ilmestyttyä. Muuten se unohtuu helposti muun postin joukkoon. Kiitämme! 

 

 

LIITY SUKUSEURAAMME!

Sukuseuraan voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta kuuluu sukuun tai on liittynyt sukuun avioliiton kautta tai joka on muuten sukuseuratoiminnasta kiinnostunut (muutos, josta sukuseuran vuosikokous päätti yksimielisesti Ilmajoella 17.7.2010).

Jos olet epävarma sukuun kuulumisestasi, ota yhteys meihin. Voit kirjoittaa sähköpostiviestin tai kirjeen/kortin/puhelinviestin. 

Jos haluat liittyä sukuseuran jäseneksi, ota yhteys sihteeriin:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jäsen- ja perhetietolomake eivät valitettavasti toimi ja niiden seuraaminen on sitäpaitsi sihteerille vaikeaa, joten ota ystävällisesti suoraan yhteys sihteeriin tai johonkuhun muuhun hallituksen jäseneen. 

Sukuseuran jäsenmaksu on 20 €/vuosi /henkilö. Säästääksemme kustannuksia laskutamme vain joka toinen vuosi ja silloin 40 €. Tähän asti olemme lähettäneet laskut parillisen vuoden lehden syysnumeron kanssa kirjekuoressa, mutta jatkossa joka toinen vuosi Nenossuku-lehden yksi sivuista toimii jäsenmaksulaskuna. Kokeilimme sitä kevään 2020 numerossa. Aika monelta se oli jäänyt huomioimatta tai se oli unohtunut. Epätavallisen paljon maksuja ja tulematta ja taloudenhoitaja on ahertanut saadakseen jäsenmaksut kokoon. 

Toiminta on ollut koronan takia vähäisempää kuin aiemmin. Hallitus on kokoontunut skype-yhteyden välityksellä. Sillä tavalla on tietenkin säästynyt rahaa  , joten jatkamme Skype-kokouksia.  

Sukuseuran tilitiedot:

Pohjois-Savon OP

IBAN: FI88 5600 0540 1396 42

BIC: OKOYFIHH


_________________________________________________________________________________

 

ILMOITA SUKULEHDESSÄ! Nenossuku-lehden  kautta saat näkyvyyttä tuotteellesi tai palvelullesi sukulaisten piirissä. 

Koko sivun ilmoitus maksaa 200 €              

Puoli sivua 100 €

1/4 sivu   50 €

1/8 sivu 30 €