Nenosten sukuseura

Sukuseuraan voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta kuuluu sukuun tai on liittynyt sukuun avioliiton kautta tai joka on muuten sukuseuratoiminnasta kiinnostunut (muutos, josta sukuseuran vuosikokous päätti yksimielisesti Ilmajoella 17.7.2010).

Jos olet epävarma sukuun kuulumisestasi, ota yhteys meihin. Voit kirjoittaa sähköpostiviestin, kirjeen tai voit käyttää sivuillamme olevaa PERHETIETOLOMAKETTA.

Annukan yhteysstiedot löytyvät kohdasta Sukututkimus.

 

Jos haluat liittyä sukuseuran jäseneksi, ota yhteys sihteeriin.

Helpointa on, jos täytät Jäsentietolomakkeen ja lähetät sen sihteerille.

Perhetietolomake on myös hyvä täyttää ja lähettää. 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

Sukuseuran jäsenmaksut ovat:

Normaali jäsenmaksu: 20 €  / vuosi / henkilö, 40 € /2 vuotta. Maksulomake lähetetään sukukokousvuoden syksyllä Nenossuku-jäsenlehden kanssa. Laskutamme joka toinen vuosi säästääksemme postituskuluissa mm. 

 

 

Sukuseuran tilitiedot:

Pohjois-Savon OP

IBAN: FI88 5600 0540 1396 42

BIC: OKOYFIHH


Maksaessasi jäsenmaksulaskua on hyvin tärkeää merkitä viestikenttään lehden osoitetarrassa nimen jäljessä oleva sukutunnus. Uusi jäsen saa sukutunnuksen sihteeriltä. Esimerkki: 5/201, sukuhaara 5 on Etelä-Karjalan sukuhaara ja 201 on henkilökohtainen numero, jonka saat sihteeriltä. Tämä sukutunnus on tärkeä mm. siksi, että suvussa on niin paljon samannimisiä.

_________________________________________________________________________________