Nenosten sukuseura

Sukukirja esittelee suvun historiaa ja kertoo eri sukuhaarojen vaiheet.

Arvioimme kirjan olevan valmis vuoden 2023 sukukokouksessa.

Kirjan hinta on 100 euroa. Maksu suoritetaan sukuseuran tilille.

Ennakkotilaukset Tarja Nenoselle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ilmoita ja maksun viestikentässä: tilaajan nimi, kirjojen lukumäärä,

tilaajan osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

NENOSTEN SUKUKIRJA

Sukukirjatiimillä on vaikeuksia saada Nenosilta juttuja ja kuvia yms kirjaa varten! Nenoset ovat osanneet tarttua kynään ja kirjoittaa. Rohkeasti vain postia Eevalle! Mikko Nenosella on hyvä skanneri. Hän toimittaa kuvat takaisin luotettavasti. Ota yhteys Eevaan ja/tai Mikkoon.

Nenosten sukukirjassa on  tarkoitus kertoa suvun historiasta, sukuhaarojen historiasta, esitellä vanhat sukutaulut, tarinoita suvusta sanoin ja kuvin ja DNA-tutkimusten tuloksia Nenosista ja paljon muuta. Hallitus päätti kokouksessaan, että kirjan hinta on 100 euroa.

TÄHÄN OSIOON TARVITAAN MEITÄ KAIKKIA,JOTKA OLEMME KIINNOSTUNEITA JUURISTAMME. Kirjoita suvustasi ja lähetä juttusi Eeva Väisäselle, joka kerää kirjaan mukaan otettavia juttuja ja kuvia.

Jos sinulla on tietoja vanhoista sukulaisistasi tai vanhoja valokuvia sukulaisista, maisemista, paikoista, vanhoja karttoja tms aineistoa suvusta, ota yhteyttä jäsenlehtemme toimittajaan Eeva Väisäseen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

SIIS Jos toivot juttuja kirjaan omista sukulaisistasi, ota yhteyttä Eevaan. 

Nenosten Sukukirja on ollut kauan haaveissa. Sukukirjatiimin vetäjä on Eeva Väisänen, toimittajamme ja mukana olivat Ari Kolehmainen, sukututkija, Annukka Ilvonen, entinen toimittajamme, Pirjo Koppinen, sukurekisterin ylläpitäjä ja Seija Raatikainen, sihteeri. Tiimiin kuuluu myös Martti Porvali Jyväskylästä, Yrjö Nenonen Vahdolta, Turun läheltä, Toini Kataja-Stenman Kokkolasta, Sirkka Sigrid Nenonen-Virtanen Heinolasta, Esko O Nenonen  Siilinjärveltä ja Kari Nenonen Suonenjoelta. Tähän ryhmään saa ilmoittautua, jos olet kiinnostunut olemaan mukana. Kokoonnumme etänä. 

Kirjoitan tähän muistinvirkistykseksi sukuhaarat. Niitä on kuusi. Ari Kolehmaisen DNA-tutkimukset osoittivat, että kaikkien juuret ovat Ruokolahdelta ja sieltä ihmiset ovat muuttaneet eri puolille Suomea, joista alueista sitten nimettiin eri sukuhaarat, kaikki olemme kuitenkin samasta esi-isästä. Kurkijoen sukuhaara ja Etelä-Karjalan sukuhaara ovat muuttaneet suoraan Ruokolahdelta. Pohjois-Karjalan sukuhaara on muuttanut Ruokolahdelta Suonenjoen kautta Kiteelle ja Tohmajärvelle. Samoin Ruokolahdelta Pieksämäelle on käynyt tie Suonenjoen kautta. 

Kertauksen vuoksi sukuhaarat ovat seuraavat:

Pohjois-Karjala (n:o 2) Ilomantsi, Joensuu-Kitee-Tohmajärvi, Pälkjärvi

Pohjois-Savo (n:o 3) Suonenjoki, Rautalampi, Karttula, Leppävirta

Keski-Savo (n:o 4) Pieksämäki, Haukivuori, Kangasniemi

Etelä-Karjala (n:o 5) Ruokolahti, Kuolemajärvi, Parikkala

Ruovesi (n:o 6) 

Luovutettu Karjala (n:o 7) Kurkijoki, Kivennapa, Muolaa, Viipuri