Nenosten sukuseura

ALLA LINKKI TAMPEREEN JUHLAKUVIIN.

KLIKKAA TÄTÄ LINKKIÄ Kuvat:Matti Nenonen Vantaa

##################################

 

Vuosikokous päätti 12.7.2014 Tampereen sukukokouksessa yksimielisesti jäsenmaksun korottamisesta. Jäsenmaksu on nyt 20 €/vuosi/ jäsen eli siis joka toinen vuosi laskutetaan 40 €.

Tänä aikana sukuseuran toimintaa kehitetään siten, että kokeillaan sähköistä lehteä niille, jotka sitä haluavat. Siinä säästetään varsinkin postimaksuissa.
Ystävällisesti ilmoita sähköpostiosoitteesi, jotta saamme mahdollisimman kattavan e-mail-osoiterekisterin. Samalla voi ilmoittaa, onko kiinnostunut saamaan Nenossuku-jäsenlehden vain sähköisessä muodossa. Totta kai jatkamme paperilehden toimittamista.

Toivomme, että saamme sukuseuraan lisää jäseniä. Erityisesti toivomme, että vanhemmat innostaisivat nuoret liittymään sukuseuraan. Kiinnostus omiin juuriin tulee vähitellen. Oli mukava nähdä, että sukukokoukseen oli saapunut nuoria. Monet olivat mukana kolmen polven voimin.

Vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus.

Puheenjohtajaksi valittiin edelleen Esko Olavi  Nenonen Siilinjärveltä  ja varapuheenjohtaksi Mikko Nenonen Hartolasta. Muut jäsenet ovat: Kari Ismo Nenonen Suonenjoelta ja Pekka Rasku Ilmajoelta sekä Seija Raatikainen Espoosta. Seuraavan sukukokouksen järjestäjä on Mikkelistä kotoisin oleva Jouni Riihelä ja hänet valittiin viidenneksi hallituksen jäseneksi perinteisen tavan mukaan. Monta vuotta hallitustyötä tehnyt Elsa Luukkonen jäi pois hallituksesta ja tilalle valittiin Tarja Nenonen Vantaalta. Tarja on sukuseuran taloudenhoitaja. 

Uusi hallitus vasemmalta: Pekka Rasku, Esko O. Nenonen, Kari Ismo Nenonen, Mikko Nenonen, Tarja Nenonen ja Seija Raatikanen. Yhteiskuvasta puuttuu Jouni Riihelä Mikkelistä. Kuva alla. Jouni on seuraavan sukukokouksen vastaava järjestäjä. Hänen tiimiinsä kuuluu hänen siskonsa Merja Riihelä-Seppänen puolisonsa Esko Seppäsen kanssa.

Kauniita kansallispukuja sukukokouksessa kuvattiin Tampereen Varalan urheiluopiston nurmikolla sunnuntaina.

Tule mukaan sukuseuran jäseneksi tai osta jälkikasvullesi sukuseuran jäsenyys!

Uutena jäsenenä saat liittymälahjaksi vanhoja numeroita Nenossuku-lehteä. 

 

Jäseneksi liittyminen on helppoa!  Jäsenmaksu on 20 €/henkilö/vuosi. Jäsenmaksu laskutetaan joka toinen vuosi eli sukukokousvuonna.  Mene kohtaan Liity sukuseuraan ja täytä tiedot ja klikkaa lähetä.

Nenoset on ryhmitelty viiteen eri sukuhaaraan. Niistä tietoa enemmän kohdassa Sukututkimus. Jotta tiedämme, mihin sukuhaaraan sinä kuulut, tarvitsemme osoitetietojen lisäksi tietoja lähisukulaisistasi. Täytä perhetietolomake ja lähetä se ohjeiden mukaan. Se menee sukututkimuskeskuksen hoitajalle, joka on Ulla Nenonen Kuopiosta. UllaTampere 2014 etsii tietojesi pohjalta, mihin sukuhaaraan kuulut. Saat oman numeron, josta muodostuu  ns.  sukutunnus. Se on tärkeä, koska suvussa on useita samannimisiä. Anna mielellään kaikki etunimet ja myös syntymäaika on tärkeä. Ei henkilötunnuksen tunnusosaa vaan pelkkä syntymäpäivä, -kk ja -vuosi.

Sukuseuran säännöt löytyvät kohdasta Liity sukuseuraan.

 

 

Kategoria: